Målglad trio i United

Nyheten alla svenskar har väntat på är kommen. Zlatan Ibrahimovic är på nytt klar för Manchester United efter att ha skrivit på ett ettårskontrakt. Något spel mot Leicester blir det inte för den svenske superstjärnan med tanke på knäskadan, men kanske kan Victor Nilsson Lindelöf ta plats i försvaret. Än så länge har han inte debuterat i ligan, men satt på bänken mot Swansea. United gjorde en bra försäsong och har värvat väldigt intressant. Chelseas mittfältsgigant Matic bär nu den röda tröjan och Lukaku har börjat näta för sitt nya lag. Den sistnämnde gjorde två mål mot West Ham i premiären. Även Martial och Pogba lyckades få till en varsin fullträff. 4-0 kunde ha blivit mer. Med fyramålsseger slutade även den andra ligamatchen mot Swansea. Då på bortaplan och med alla tre målskyttarna från första matchen med ett varsin balja. Dessutom backmål när Bailly gjorde 0-1. United har varit bra, och målformen verkar hysterisk.

Nära i premiären, nu två raka

I ledning fram till bara minuter återstod av matchen. Men trots att Okazaki gett Leicester ledningen mot Arsanel på bortaplan redan efter fem minuters spel och Vardy fyllt på med 0-2 efter en halvtimme så fick Arsenal in ett viktigt reduceringsmål på övertid i första halvlek. Vardy gjorde dock 1-3 tio minuter in i andra och det resultatet stod sig alltså fram till dryga fem minuter återstod. Men istället för segerglädje och en tung skalp så släppte Leicester in två mål och förlorade med 4-3. Säsongens första seger kom istället mot nykomlingarna Brighton. Om Okazaki nätade snabbt i premiären är det ingenting mot vad han gjorde i andra. Redan i den första spelminuten fick Leicesterfansen jubla med sitt andra mål för säsongen. 2-0 kom en bit in i andra halvlek via Maguire. Leicester har dessutom hunnit med att slå Sheffield United i Ligacupen med 1-4. Alltså många mål även från de blå.

Speltips – Manchester United är för bra hemma, men båda lagen nätar

4-0 och 0-4 imponerar från Manchester Uniteds håll. Åtta mål på två matcher är bra, även om motståndet kanske inte varit lika tufft som det kommer bli i helgen. Och Leicesters tre mål mot Arsenal visar att de har kapaciteten att göra mål på topplagen. Dessutom nio gjorda mål på de tre senaste matcherna. Vårt speltips är en 1:a med mål för båda lagen. Vi spelar hos Ladbrokes till oddset 3,00.

Publicerad: 2017-08-24

Skribent: Tobias Ljungkvist