Betsson Poker

När du spelar hos Betsson är det på OnGame-nätverket som dina kort visas upp. Det här är ett av världens största pokernätverk med över sex miljoner användare. Hos Betsson väljer du om du vill spela en javabaserad klient direkt i webbläsaren eller om du vill ladda ner klienten för att göra det smidigare vid nästa speltillfälle. Dock är det så att klienten som laddas ner upplevs betydligt mer stabil än den som erbjuds via hemsidan. Betsson Poker har mycket anhängare och det är normalt över 10 000 spelare online samtidigt. Alla de vanliga spelen erbjuds och det går enkelt att hitta turneringar med spelsugna personer. Något som värdesätts av många.

Betsson Poker har både telefonsupport och e-mailsupport. Det finns ett alternativ som går att likställa med e-post men som kan anses något smidigare, och det är via ett formulär på deras hemsida. Telefonsupporten är öppen dygnet runt och det går alltid att få hjälp i med de problem som uppstått, vare sig det gäller på julafton eller på midsommarafton. Insättning görs med de flesta alternativen även om vissa föredras framför andra. Uttagen går också enkelt att genomföra men kan dock ta något längre tid än insättningarna vilket känns ganska naturligt.
Gå direkt till Betsson och registrera dig

Betway Poker

Betway är ett av de pokerrum som idag rankas högst på marknaden. Med sin stabila programvara och sina väldigt höga bonusar får spelarna mycket bra spelupplevelse när de väljer det här pokerrummet. Betway har också valt att i samband med de olika spelen i klienten, erbjuda information och regler för desamma. Något som är unikt i sitt slag. Programvaran kommer från Microgaming och innebär således också en klient av mycket hög kvalité då företaget har lång och bred erfarenhet av pokerklienter. Det finns faktiskt en flashversion av klienten som möjliggör spel direkt i webbläsaren om man är en person som gärna undviker nerladdad programvara.

Det är mycket folk som spelar hos Betway, inte minst engelsmän och skandinaver. Det florerar också en hel del nybörjare vid borden vilket kan ses som en möjlighet att spela hem vinsterna lite enklare. Det finns åtskilliga nivåer att testa sina färdigheter på och det görs på Primanätverket. Det finns ingen telefonsupport men du får snabb och bra service via e-post. Det spelas mycket turneringar och förmånliga freerolls, inte minst på lördagar då en stor $3000 turnering går av stapeln. Insättning görs med de flesta alternativ som idag finns på markanden och går väldigt fort och smidigt att genomföra.

Gå direkt till Betway och registrera dig

Bwin Poker

Bwin är också en mycket stor aktör när det handlar om poker online på 2000 talet. Bwin tillhör också de OnGame-nätverket och får således mycket aktivitet i sitt pokerrum. Det finns både en webbaserad klient och en nerladdningsbar. Den nerladdningsbara håller högre klass. Programvaran är ingen extern aktör som arbetat med utan Bwin utvecklar den själva internt. En förvånansvärt bra och stabil programvara som dels bidrar till enkelhet men också stabilitet. Den kraschar sällan och det är mycket enkelt att navigera sig. Dessutom ser den väldigt bra ut i mångas ögon.

Bwin erbjuder flertalet av de olika pokerspelen som figurerar på marknaden. Det är dessutom möjligt att testa på de olika holdem-spelen utan att behöva satsa några egna pengar. Något som är mycket bra för nybörjare. Bwin Poker har support via e-post och via telefon där det är bestämda öppettider. Kontrollera vilka tider som gäller för att du skall kunna få hjälp med problemen innan de har stängt. Det finns ett brett utbud turneringar på klienten där de flesta nivåer erbjuds. Allt från freerolls till turneringar med insatser på $1000.

Gå direkt till bwin och registrera dig

Party Poker

Party Poker är idag fortfarande ett av världens mest trafikerade pokerrum. De var med från början i den så kallade pokerbomen och har hållit sig stabila sen dess. Tävlingen om vilka som är världens största pokerrum fortgår med PokerStars. En tävling som lär hålla på under lång tid framöver. Party Poker har ett väldigt välutvecklat bonusprogram med i stort sätt poäng på allt. Det är enkelt att nå upp i poäng så du kan köpa en tröja eller en keps. Givetvis finns det också mer värdefulla priser som du relativt lätt kan nå om du spelar mycket. Mjukvaran är internt utvecklat och det är bara att lyfta på hatten till företaget. Den mängden spelare som de lyckats rekrytera med helt egenutvecklade produkter är imponerande. Det finns vissa brister men inget som är värt att nämna. Helheten är ändå mycket bra.

Pokerrummet har ett brett utbud gällande pokerspel och det är aldrig ett problem att hitta bord att spela vid med tanke på trafiken som är hos Party Poker. Något som är mycket tacksamt för många spelare. Det finns två speciella avdelningar i lobbyn där den ena är Bad Beat Jackpot och den andra High Hand Jackpot. Två olika former för att kompensera tunga förluster. Turneringsspelet är brett och det finns alltid någon turnering som passar alla människor. Även de här fylls upp snabbt och det går fort att komma igång. Supporten finns i både telefon, e-post och livechat. Det är en snabb svarstid på alla de olika formerna, något som de också har jobbat väldigt mycket med.

Gå direkt till Party Poker och registrera dig

Titan Poker

Titan Poker är ett ungt pokerrum men har ändå lyckats arbeta sig upp till en hög standard. Titan är idag ett av de populäraste pokerrummen i iPokernätverket. De erbjuder en stabil klient samtidigt som de har marknadsfört sig ganska hårt, något som visat sig vara ett vinnande koncept. Pokerrummets VIP-system är ett av markandens bästa och med mycket förmånliga priser och poäng. Titan Poker erbjuder sina spelare väldigt mycket tillbaka, något som är unikt i branschen och något som också många nappar på. PlayTech har utvecklat programvaran och de är också ett välkänt företag i branschen. Många andra klienter förlitar sig på samma företag vilket ger dem en fördel gällande funktion, stabilitet och trygghet.

Titan Poker har en lättnavigerad klient med mycket aktiva spelare vilket gör det enkelt att alltid hitta aktiva bord. Sajten trafikeras av över 5000 spelare samtidigt och det är fullt tillräckligt för bra aktivitet. Det finns mängder av turneringar som erbjuds i alla de olika prisklasserna. Det är en bra och stabil support med öppet 24 timmar om dygnet. Titan Poker har livesupport, telefonsupport och e-post för att kunna erbjuda alla olika typer av hjälp på bästa möjliga sätt. Insättningen görs med dagens alla vanliga metoder och uttagen är enkla att genomföra.

Gå direkt till Titan Poker och registrera dig