Oddset Challenge - tips, förslag, resultat, kupong, idag

Oddset Challenge är det senaste tillskottet av poolspel hos Svenska Spel Sport & Casino AB. Oddset Challenge har ett liknande upplägg som man känner igen hos andra poolspel hos Svenska Spel som Stryktipset och Topptipset. Men som ändå skiljer sig i mångt och mycket. Oddset Challenge lanserade 2017 och var det första spelet som Svensk Spel lanserat sedan Oddset Powerplay 2009.

Sex till åtta spel per kupong

Kuponger i Oddset Challenge kan se rätt olika ut. Varje kupong består av 6-8 spel och det behöver inte nödvändigtvis vara matcher man tippar och inte heller 1X2. Utann varje kupong är skräddarsydd med spel på allt från trav, handboll, fotboll och ishockey. Utgången av varje spel behöver som sagt inte vara 1X2 utan det kan vara över/under antal mål i en match, 1/2, vilken spelare som gör flest mål osv.

Bjuder Oddset Challenge på en variation som andra poolspel inte kan mäta sig med. Så är man trött på de vanliga poolspelen så är Oddset Challenge ett trevligt alternativ.

Till Oddset Challenge hos Svenska Spel >

Utdelning och prispotten

Ett poolspel innebär att alla som spelar bidrar till den totala prispotten. En prispott som delas mellan alla spelare som prickar in alla rätt. Om det inte är någon spelar som får alla rätt på en kupong då rullar prispotten vidare till nästa kupong. Utdelningen per vinst brukar ligga på 100 kronor till 50 000 kronor. Genomsnittet per kupong ligger kring 2600 kronor.

Systemspel med halvgarderingar och helgarderingar

Precis som i Svenska Spels andra poolspel så kan du gardera spel med halvgarderingar och helgarderingar, och på så vis utökad antalet rader du spelar på. En halvgardering innebär att du väljer två av tre utgång och helgarderingar alla tre. Garderingar är då bra att använda om man är högst osäker på hur ett spel kommer att sluta. Dock ska man vara medveten om att sin insats ökas med varje gardering man använder. Så därför bör man tänka efter en extra gång.

Xperten hjälper dig att tippa kupongen

Behöver du hjälp med att tippa kupongen så kan du ta hjälp av Svenska Spel Xperten. Det är experttips som Svenska Spel har sammanställt och ger förslag på hur du bör tippa. Xperten är ett bra verktyg för tippa kupongen om man inte har tid att sätta sig in i varje spel på kupongen

Till Oddset Challenge hos Svenska Spel >