Vinstraden är en webbplats som guidar dig till speltips till oddset, travet och Stryktipset. Sajten innehåller dessutom ett flertal sidor med service, spelhjälpmedel, fakta och mycket mer.

Vinstraden.se är en sida för dig som gillar sportsbetting och är över 18 år. Här finns det mesta man kan önska i ämnet. Här nedan kan du se några exempel på vad vi har att erbjuda:

  • Tips på seriösa spelbolag med svensk licens
  • Speltips på intressanta matcher
  • Guide till bra välkomstbonusar

Vi har samarbeten med spelbolagen och får betalt för den trafiken vi genererar.

Vårt mål

Vinstraden skall vara den givna mötesplatsen för alla som spelar på odds, stryktips och trav. Här ska du hitta de länkarna till de bästa analyserna och tipsen som guidar dig rätt till vinsterna. Här ska du kunna träffa andra som är intresserade av tips & trav. Här ska du hitta de rätta hjälpmedlen. Här ska du finna vinnarkänslan. Kort sagt, Vinstraden är platsen Där vinnare möts!

Vi har funnits på nätet sedan 2000

Vinstraden.se startade 1:a maj 2000 och har med åren utvecklats till en komplett bettingguide med både oddsjämförelseverktyg och speltips. Vi är stolta över vårt utbud och lite extra stolta över våra speltips och guider till populära bettingprodukter som stryktipset, bomben med flera.

Vi som skriver på sajten har flera års erfarenhet av spelbranschen och ett stort intresse för sport och betting. Vi samarbetar kontinuerligt med engagerade och duktiga speltipsare som delar med sig av bettingtips här på sidan. Vill du bli speltipsare och dela med dig av dina spaningar och tankar om matcher? Då är det bara att skriva ett mail och berätta om vad du kan erbjuda. Vi letar alltid efter speltipsare som vill bidra till att göra vinstraden till den bästa spelguiden.

Speltips

Speltipsen på vinstraden.se ska ses som just tips, inte ett facit på hur du ska betta för att vinna. Vi lämnar således inga garantier för speltipsen, ibland stämmer de, ibland inte. Du avgör själv om du vill följa tipsen eller inte.

Spela ansvarsfullt

Eftersom spel är förknippat med vissa risker är det viktigt att spela ansvarsfullt. Håll dig till spelbudgeten och sätt rimliga spelgränser vad gäller tid och pengar. Om du spelar för mycket kan du ta en paus och begära självavstängning under en period. Du kan läsa mer om sunt spel hos stodlinjen.se.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss når du oss enklast via kontaktformuläret här på sidan. Ange namn, e-postadress och meddelande så svarar vi så fort vi kan.

För frågor rörande hanteringen av personuppgifter hänvisar vi först och främst till vår sekretesspolicy.