Fullträff - tips, förslag, resultat, kupong, idag

Fullträff är ett poolspel som du kan spel på hos Svenska Spel Sport & Casino med minst 50 miljoner i potten på varje kupong. I Fullträff gäller det att tippa resultatet av 13 utvalda fotbollsmatcher genom att gissa antalet mål som görs i varje match. På varje match kan du välja 0-7 mål eller 7 mål eller fler.

Du kan välja att spela på en enda omgång eller på upp till 10 på varandra följande omgångar på en kupong. Du kan också välja att spela på ett systemspel med fullständig variation eller på enkelspel med en insats på 1 krona per rad.

Den maximala insatsen per kupong är 30 000 kronor. Behöver du hjälp med att skapa en rad då kan du ta hjälp av verktyget PIX! som skapar en färdig kupong dom du kan skicka in eller utgå ifrån och justera efter eget huvud.

Vad händer om en match inte kan slutföras?

Om ett resultat inte kan fastställas, som när en match har ställts in eller avbrutits, används en slumpgenerator för att fastställa resultatet. Slumpgeneratorn genererar ett utfall med hjälp av ett viktat underlag som representerar 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 eller fler mål. Vikten på varje utfall bestäms av oddsen som finns tillgängliga för varje match vid tidpunkten då spelomgången öppnades för spel eller senare.

Utdelning med 50 miljoner i potten

Utdelning i Fullträff hos Svenska Spel är baserad på en rad olika faktorer, inklusive antalet vinnare i varje vinstgrupp och det totala antalet spelade rader i spelet. Fullträff har en högsta vinstgrupp med minst 50 miljoner kronor samt tre vinstgrupper med rörligt vinstbelopp.

Av alla insatser som görs i Fullträff, avsätts 75% till vinstmedel. Dessa pengar fördelas sedan mellan vinstgrupperna. Andra vinstgruppen får 30% av de anslagna vinstmedlen, tredje vinstgruppen får 18%, och fjärde vinstgruppen får 22%. De återstående 30% av vinstmedlen anslås till högsta vinstgruppen och fördelas mellan de två fonderna Basfond och Växafond.

För att bestämma hur mycket en vinnare i varje vinstgrupp ska få, så används en matematisk formel som tar hänsyn till antalet vinnare i varje grupp och det totala antalet spelade rader i spelet. Detta innebär att vinstbeloppet i varje grupp kan variera beroende på antalet vinnare och hur många rader som spelades i spelet.

Det är viktigt att påpeka att Fullträff är en form av spel och att det alltid finns en risk att förlora pengar. Det är viktigt att spela ansvarsfullt och inte satsa mer än vad man har råd att förlora.