Pokersajter på svenska

Vi svenskar älskar verkligen att spela poker på nätet, inget snack om den saken! Tusentals svenskar loggar dagligen in sig på en pokersajt för att pröva lyckan runt pokerborden och förhoppningsvis vinna några slantar. Det finns många svenskar som faktiskt försörjer sig på att spela poker och som tjänar bra på det. Om du är svensk och spelar poker online, vet du säkert hur viktigt det är att spela på pokersajter som befinner sig inom EUs gränser. Spelar du på sajter utanför EU måste du nämligen skatta för pengarna. Försök inte smita undan det ansvaret, då det kan stå dig dyrt. Det finns exempel på rättegångar mot pokerspelare som försökt smita undan skattekraven…

Fördelen med spel på svenska pokersajter

Även om det inte finns några renodlade svenska pokersajter, det vill säga sajter som ligger innanför Sveriges gränser (det är nämligen bara Svenska Spel som får bedriva spelverksamhet i Sverige) finns det flera sajter som drivs och ägs av svenskar. Sådana pokersajter kan många gånger kännas lite tryggare, inte bara för att de finns som svenskspråkiga varianter, utan just för att det kan vara lättare att lite på folk från samma land som en själv.

Exempel på svenska pokersajter

Everest Poker är ett av toppföretagen inom poker online och ett svenskt företag. Här kan du spela Texas Hold´em och Omaha. Du känner säkert igen loggan för Everest Poker från ett antal reklamkampanjer, både på nätet och på tv. Betway poker är en annan mycket populär svensk pokersajt som har fått höga betyg från sina spelare. Förutom Texas Hold´em och Omaha kan du även spela Omaha High-low, stud poker och draw poker.

Hur hittar man igen svenska pokersajter?

Det kan tyckas lite svårt att hitta igen svenska pokersajter, då det är svårt att veta om de är svenska eller bara svenskspråkiga. Det finns dock gott om sajter online som tipsar om svensk poker. Du kan hitta tips från exempelvis svenska bingosajter eller andra svenska spelsajter. Här kan du också finna recensioner, betyg från användarna samt listor över de bästa bonuserbjudandena. Ta mer än gärna hjälp från sådana portaler på nätet, då de ger en mycket god guidning och hjälper dig att hitta igen godbitarna.