Tips-SM är en tävling som anordnas av Svenska Spel Sport & Casino varje år där deltagarna försöker att göra så många korrekta tips som möjligt på Stryktipset under ett antal veckor. Tävlingen är öppen för alla som är över 18 år och det kostar ingenting att delta.

När är Tips-SM?

Tips-SM är en årlig tävling som pågår under sex Stryktipset-omgångar i början av året, vanligtvis under februari och mars.

Så deltar du

För att delta i tävlingen behöver man först anmäla sig till den på Svenska Spels hemsida. Anmälan görs enkelt genom att besöka spela.svenskaspel.se/tipssm och följa instruktionerna. Det är viktigt att komma ihåg att anmälan måste göras senast klockan 15.59 för den första omgången.

Du kan tävla både individuellt eller i lag.

Så funkar det

När man har anmält sig till Tips-SM behöver man lämna in ett 64-raders system på Stryktipset varje vecka under tävlingsperioden.

För varje korrekt tips man gör får man poäng, och den som har flest poäng när tävlingen är över vinner Tips-SM. Det finns också priser delas även ut till tvåan och trean.

Strategier för att vinna i Tips-SM

Tips-SM är en populär tävling i Sverige och det finns många olika strategier man kan använda sig av för att försöka vinna. Statistik och analyser är ett sätt medan andra förlitar sig på magkänsla och intuition. Du kan även använda dig att PIX! som är ett verktyg som ger dig en färdig kupong.

Detta kan du vinna

Totalt ligger 500 000 kronor ligger som kommer att delas ut till föreningar kopplade till Gräsroten. Och det ni som vinner som får välja vilken förening som ska ta del av pengarna!

Prispengarna fördelas enligt följande för både individuella och lagtävlingen:

  • 1:a plats får 125 000 kr
  • 2:a plats får 75 000 kr
  • 3:e plats får 50 000 kr

Varför ska du delta i Tips-VM

Tips-SM är ett spännande sätt att testa dina tip