Premier League är världens största fotbollsliga!
Speltips på Premier League – världens största fotbollsliga!

Premier League är en av världens absolut största fotbollsligor, och verkar särskilt tilltala svenska spelare som bettar online. Kanske inte så konstigt, med tanke på att ligan huserar lag som Manchester City, Manchester United, Liverpool, Arsenal och Chelsea – med tillhörande storspelare och mångmiljardaffärer varje säsong.

Ligan utgör en stor andel av de tillgängliga oddsen på många av de största bettingsiterna, och det finns ett enormt utbud av marknader att betta på. Men hur gör man för att sätta ett vinnande spel på Premier League? Vi rekommenderar starkt att du använder Premier League speltips för att lägga genomtänkta och vinnande bets!

Varför använda sig av speltips?

Onlinebetting på sport är en vetenskap i sig. Visst kan vem som helst få in en lyckoträff här och där, men för att maximera sina spel gäller det att vara uppdaterad och påläst. Att hålla koll på 20 brittiska lag med laguppställningar, skador, spelarbyten, hemmamatcher, bortamatcher och allt därtill är det däremot långt ifrån alla som har tid med. Därför kan man ta genvägar genom speltips, där man har chans att ta del av andra spelares expertkunskap.

Genom att ta del av speltips Premier League kan du lägga bets som baseras på noggranna analyser och senaste nytt från ligan. Sedan är det givetvis upp till dig att välja vilka speltips du väljer att rygga, eller om du kanske drar andra slutsatser av speltipset som får dig att lägga dina pengar på ett annat spel.

Så spelar du på Premier League

Premier League är många gånger ett riktigt paradis för bettingintresserade. Ligan bjuder ständigt på högprofilierade matcher mellan riktiga storlag, adrenalinfyllda derbyn och anrika arenor som skådeplats. Engelsk fotboll har hög status i hela världen, vilket är en av anledningarna till att Premier League odds är långt ifrån en bristvara.

Så gott som alla matcher som spelas kommer med odds på olika marknader – allt från vinnarodds outright på säsongen till matchens första målgörare, antal gula kort, antal mål och mycket annat.

Bästa oddsen på Premier League

Vilket spelbolag som erbjuder bäst odds på Premier League beror egentligen helt på vad du är intresserad av att spela på. Vissa siter fokuserar på att erbjuda riktigt bra liveodds under matchernas gång, medan andra är extra vassa på bets som läggs innan matchstart eller kanske till och med på bets som läggs innan säsongsinledningen.

Det finns med andra ord inget rakt svar på den här frågan, men att hålla ett öga på Premier League speltips kan ge dig en uppfattning om vilka spelbolag som erbjuder fördelaktiga odds på specifika oddstyper.