Precis som namnet antyder är Oddset Live en tjänst, som Svenska Spel Sport & Casino AB tillhandahåller, där du kan hitta spel och odds på matcher som pågår just nu. Ett bra alternativ för den som har svårt att bestämma sig innan matchstart och gärna vill vänta och se hur matchbilden ser ut och vilket lag eller spelare som ser piggast ut för dagen.

Ofta är det vanligt att du endast kan betta på en match och ett spel innan matchstart. Men med Svenska Spels Oddset Live så hittar du spel som är aktuella även när matchen är igång. Observera att oddsen kommer att förändras konstant under spelets gång beroende på vad som händer i matchen. Om en spelare blir utvisad eller om ett lag gör ett mål kommer oddset att förändras åt det ena håller eller det andra. Även tiden är avgörande för utgången av vissa spel och hur högt oddset bör vara just nu. Ju längre tiden löper just större chans är det att resultatet står sig och därmed sjunker oddset på det aktuella resultatet.

Ett bra tips är att bestämma sig i förväg hur man kan tänka sig att spela beroende på hur matchbilden förändras. Och när du väl bestämt dig för att betta på det aktuella oddset just nu så gäller det att vara snabbt ute, så att inte oddset förändras så att du inte missar chansen.

Så Spelar du Oddset Live

Att spela på Oddset Live är inte svårt. Det gäller bara att bestämma sig för hur man vill göra och hur man kan tänka sig att spela och på, och vad. Välj match och vilket spel du vill spela på samt din insats. Du kan följa matchen med Svenska Spels livestreamings-tjänst så att du har full koll på vad som händer. Dock erbjuder inte Svenska Spel livestreaming för alla sina matcher och då kan du istället följa matchen via deras målservice där du även hittar statistik och andra nyttig fakta som kan hjälpa sig i ditt bettingbeslut. Kom ihåg att ett lagt spel aldrig kan ångras.

Till Svenska Spel >