Oddset Direkt skapat av Svenska Spel Sport & Casino AB för att du snabbt och enkelt ska kunna skapa ett kombinationsspel utan av behöva sätta dig in i matcherna eller fundera på vilka spel du ska välja. Kupongen kommer att bestå av spel från Oddset Lången, Oddset Matchen och Oddset Bomben.

Så spelar du på Oddset Direkt

Det finns två olika sätt att gå tillväga om du vill spela på Oddset Direkt. Först och främst måste du alltid välja vilken dag det gäller samt vilken sport du vill spela på, vanligtvis hockey eller fotboll. I det tredje steget så kan du välja själv om du vill betta på ett speciellt lag eller om du vill ha blandade matcher. Om du väljer själv vilket lag som du vill ha som vinnare så kommer detta lag att finnas med och alltid sättas som vinnare i alla spel. I det sista steget så väljer du din insats 50, 100, 150 , 200 eller 500 kronor.

Din insats kommer att fördelas mellan Oddset Lången, Oddset Matchen och Oddset Bomben och hur din insats fördelas är lite olika beroende på vilket belopp du har valt. En högre insats kommer också att inkludera en tripper för Oddset Lången, se nedan för hur din insats kommer att fördelas.

Pris – Lången singel – Lången trippel – Matchen – Bomben
50 kr – 16 kr – Ingår ej – 10 kr – 24 kr
100 kr – 20 kr – 20 kr – 20 kr – 40 kr
150 kr – 40 kr – 40 kr – 30 kr – 40 kr
200 kr – 50 kr – 50 kr – 40 kr – 60 kr
500 kr – 100 kr – 100 kr – 100 kr – 200 kr

När du har följt alla stegen så kommer en kupong att skapas. Har du inte valt något favoritlag så kommer Svenska Spel Xperten att välja spel, utefter vad deras experttippare anser är de bästa spelen. Ett bekvämt alternativ för den som inte har tid eller lust att sätta sig in i den kommande omgången men som ändå vill satsa på slagkraftiga alternativ.

Till Svenska Spel >