Ett U-system är ett system med Utgångsrad på Stryktipset hos Svenska Spel Sport & Casino AB. Systemet är reducerat och du har möjlighet att själv påverka teckenfördelningen för de matcher som du garderar. I ett U-system kan du lägga till så kallade Matematiska Garderingar (MG) och öka ditt radantal.

Tippar du till exempel med U-systemet U 3-6-20 innebär det att du tippar ett 20-raderssystem med 3 helgarderingar och 6 halvgarderingar. När du väljer dina tecken ska du då välja fyra säkra tecken. I raden för U-tecken ska du sedan ange utgångstecken för de nio garderade matcherna. Insatsen för detta system är densamma som antalet rader, 20 kronor. För att öka dina chanser kan du även göra en matematisk gardering. En matematisk gardering på en halvgardering dubblar priset för din rad, medan en matematisk gardering på en helgardering tredubblar din insats.
Exempel – U-systemet U 3-6-20
Stryktipsrad med 20-raders U-system (3 hel och 6 halvgarderingar) – utan (20 kr) och med matematiska garderingar (halvgardering 40kr, helgardering 60kr)

Till Stryktipset hos Svenska Spel >