I ett U-system på Europatipset hos Svenska Spel Sport & Casino AB så tippar du med en så kallad Utgångsrad. Systemet är precis som R-systemet reducerat, men i U-systemet kan du själv påverka antalet nyckelrader genom val av utgångstecken. I ett U-system kan du även utnyttja Matematiska Garderingar (MG) för att öka ditt radantal.

Väljer du att tippa med U-systemet 3-6-20 betyder det att du tippar ett system med 20 rader med 3 hel- och 6 halvgarderingar. Vid valet av tecken ska du då välja fyra tecken som du anser säkra. Därefter ska du i raden för U-tecken ange utgångstecken för dina nio garderade matcher. Vill du öka dina vinstchanser kan du också använda dig av en matematisk gardering. Väljer du en matematisk gardering på en halvgardering dubblas priset för din rad. Väljer du istället en matematisk gardering på en helgardering tredubblas din insats.

Exempel
U-systemet U 3-6-20

Europatipsrad med U-system bestående av20-rader 3 hel- och 6 halvgarderingar. Utan matematiska garderingar -20 kr och med matematiska garderingar -halvgardering 40kr (insats x 2), helgardering 60kr (insats x 3).

Till Stryktipset hos Svenska Spel >