Expekt

Detta är en gammal sida med gammal och utdaterad info om Expekt.

Expekt.com Ltd. är en internationell bookmakingkoncern med verksamhet och spellicenser i Storbritannien, Österrike och på Malta. Företaget som erbjuder spel på sport bildades redan 1999 och har sedan dess haft som övergripande mål att leda utvecklingen inom spelverksamhetens kärnområden, såsom Internettjänst, utbud och kundservice. Expekt.com är idag Skandinaviens största Internetbookmaker. Tjänsten finns tillgänglig på 18 olika språk och kunderna återfinns i över 130 länder. Expekt har trevliga bettingtjänster som Superscore och Supertoto.

Fördelar som kund
Expekt.com erbjuder några av marknadens bästa odds på ett stort antal sportevenemang och har alltid öppet. Företaget är från början uppbyggt för internetspel, vilket innebär att organisationen är gjord för att kunna ge kunderna bästa tänkbara service via internet. Deras mål är att erbjuda den smidigaste och bästa onlinetjänsten för spel på sportevenemang via internet. Den starka fokuseringen på internet innebär också att du får se de senaste tjänsterna och teknikerna för spel via internet.

Kundtjänst via epost
Du når Expekts Kundtjänst via epost support@expekt.com.
För frågor gällande poker poker@expekt.com.

Supporten för sport och casino är öppen mellan 08.00 till 24.00 och supporten för poker är öppen dygnet runt. Om du behöver omgående hjälp före eller efter öppettiderna, var vänlig skriv dina mail på engelska. Den genomsnittliga svarstiden under arbetstid är 15 minuter.