Om Vinstraden.se

Vinstraden.se är en sida för dig som gillar sportsbetting och är över 18 år. Här finns det mesta man kan önska i ämnet. Här nedan kan du se några exempel på vad vi har att erbjuda:

Tips på seriösa spelbolag med svensk licens
Speltips på intressanta matcher
Guide till bra välkomstbonusar

Vi har funnits på nätet sedan 2000

Vinstraden.se startade 2000 och har med åren utvecklats till en komplett bettingguide med både oddsjämförelseverktyg och speltips. Vi är stolta över vårt utbud och lite extra stolta över våra speltips och guider till populära bettingprodukter som stryktipset, bomben med flera.

Vi som skriver på sajten har flera års erfarenhet av spelbranschen och ett stort intresse för sport och betting. Vi samarbetar kontinuerligt med engagerade och duktiga speltipsare som delar med sig av bettingtips här på sidan. Vill du bli speltipsare och dela med dig av dina spaningar och tankar om matcher? Då är det bara att skriva ett mail och berätta om vad du kan erbjuda. Vi letar alltid efter speltipsare som vill bidra till att göra vinstraden till den bästa spelguiden.

Speltips

Speltipsen på vinstraden.se ska ses som just tips, inte ett facit på hur du ska betta för att vinna. Vi lämnar således inga garantier för speltipsen, ibland stämmer de, ibland inte. Du avgör själv om du vill följa tipsen eller inte.

Spela ansvarsfullt

Eftersom spel är förknippat med vissa risker är det viktigt att spela ansvarsfullt. Håll dig till spelbudgeten och sätt rimliga spelgränser vad gäller tid och pengar. Om du spelar för mycket kan du ta en paus och begära självavstängning under en period. Du kan läsa mer om sunt spel hos stodlinjen.se.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss når du oss enklast via kontaktformuläret här på sidan. Ange namn, e-postadress och meddelande så svarar vi så fort vi kan.

För frågor rörande hanteringen av personuppgifter hänvisar vi först och främst till vår sekretesspolicy.