Matchstart: 6/1 15:00     Serie/Liga: Serie A

Napoli leder Serie A när första omgången efter vinteruppehållet spelas. De gör det inte oförtjänt utan har varit riktigt bra. Mot Hellas Verona, tvåa från slutet, lär det bli enkel seger. Hemmalaget gör som flest mål i första halvlek och därför spelar vi på över 1,5 mål i halvtid. Vårt speltips ger 1,83 gånger pengarna hos BetHard.

Odds på Napoli – Hellas Verona

1.09 10.50 23.00 Spela
1.07 11.75 36.50 Spela

Toppar tabellen välförtjänt

Man har vant sig vid att se Juventus i serieledning i italienska Serie A. Den här säsongen är det dock Napoli som tagit hand om förstaplatsen så här långt, och det är på intet sätt oförtjänt. De har vunnit 15 av 19 matcher och bara förlorat en enda. I säsongens första möte med Hellas Verona hade de 0-2 i paus. Det är ett målglatt hemmagäng, över 2 mål gjorda per match i snitt. De har vunnit de tre senaste matcherna. Innan nyåret var det Hamsik som gjorde matchens enda mål mot Crotone på bortaplan. Skillnaden mot förra säsongen är att de släpper in betydligt färre bollar. Vid samma tidpunkt då hade de släppt in 22 mål jämfört med 13 idag. Insigne har gjort tre mål och tre assist på sex matcher mot Verona. Callejon har nätat i samtliga matcher då han mött gästerna. Två spelare som definitivt kan komma att finnas med i statistiken efter matchen. Varken vänsterbacken Ghoulam ekker forwarden Milik kommer finnas med, men med Napolis vassa trupp tror vi inte att det spelar någon roll.

Näst sämst i ligan på bortaplan

Sju av mötena med Napoli har slutat med förlust och bara en seger har det blivit sedan Hellas Verona tog klivet upp i Serie A säsongen 2013/14. Verona har dessutom varit svaga under säsongen och är näst sist i ligan. På bortaplan har de mäktat med blott en enda seger. Bara jumbon Benevento är sämre än så. Dagarna innan julafton lyckades de få en fin skalp när de slog Milan med 3-0, men därefter hann de med två förluster innan det började skjutas raketer. Udinese vann med 4-0 och Juventus med 1-3. De har spelat bättre under sista 45 minuterna som regel. 11 gjorda mål i andra halvlek jämfört med sju i första. Vad gäller insläppta så är de något sämre under första halvlekarna, men det är knappt märkbart. 20 insläppta i första, 19 i andra. Det säger en del att ytterbacken Caceres är lagets näst bästa målskytt med tre mål. För övrigt lika många som han gjort under de fem senaste Serie A-säsongerna. Zaccagni och Cerci är skadade och kommer att missa matchen. Unge Kean, endast 17 år gammal, är på lån från Juventus. Forwarden har gjort två mål på 14 matcher.

Speltips – Över 1,5 mål i halvtid

Napoli gör som flest mål under första halvlek, samtidigt som det är då Hellas Verona släpper in flest av sina. Serieledarna ska kunna köra över gästerna och vi tror att de också lyckas med det. Full fart från början gör att vi spelar på över 1,5 mål i halvtid. Hos BetHard ger vårt speltips 1,83 gånger insatsen.