Matchstart: 14/10 15:30     Serie/Liga: Bundesliga

Den 1 juni 203 gjorde han vad som skulle bli den sista matchen någonsin i hans tränarkarriär. Efter turbulens i Bayern München och en sparkad Carlo Ancelotti står dock Jupp Heynckes vid sidlinjen på nytt. Vi tror att ett Bayern som har haft problem inledningsvis får det att lossna rejält vad gäller målskyttet och stackars Freiburg lär få det hett om öronen. Vi spelar på över 4,5 mål i matchen till oddset 2,15 hos BetHard.

Odds på Bayern München – Freiburg

1.09 10.50 23.00 Spela
1.09 14.00 33.50 Spela

Svag inledning, ny tränare

Bayern Münchens höstsäsong har varit allt utom lysande.. Resultaten har uteblivit och till slut fick Carlo Ancelotti avgå från tränarposten efter en svag insats i 3-0-förlusten mot Paris Saint-Germain. Ligamatchen därpå var det gamle stjärnbacken Willy Sagnol som ledde laget, men det gick inte bättre än att det blev 2-2 mot Hertha Berlin, där Bayern ändå var i ledning med 0-2 efter mål av Hummels och Lewandowski. Det har surrats en massa om vem som skulle ta över, och nu är det alltså klart. jupp Heynckes, som krönte sin tränarkarriär med en trippel i Bayern 2013 är den som tar över tills vidare. Den 72-årige pensionären fick laget att spela en otroligt vägvinnande fotboll under sin senaste sejour och vann alltså allt som gick att vinna. Frågan är om han kan lyckas igen. Oavsett så tror vi på en rejäl urladdning efter landslagsuppehållet och Lewandowski bör kunna sätta både en och två bollar.

Bara en seger hittills

Freiburg är alltsom oftast ett lindansande lag. Förra säsongen slutade de faktiskt sjua för ovanlighetens skull. De hör definitivt inte till Bundesligatoppen, och hittills den här säsongen har det bara blivit en trepoängare. På de sju matcherna är det en seger, fyra kryss och två förluster som är facit. Segern kom i senaste matchen mot Hoffenheim, dessförinnan alltså sex raka matcher utan vinst. Truppen saknar spets och tränare Streich har haft svårt att hitta en spelmodell som passar materialet. Förra säsongens bortamatcher gav bara fyra vinster, och det är på hemmaplan Freiburg är som bäst. Mot just bayern blev det förlust med 1-2 hemma och 4-1 borta. Hittills har Freiburg släppt in 11 mål på sju matcher, åtta av dem på bortaplan. Vi tror att det kan bli betydligt fler på lördagen.

Speltips – Urladdning för Bayern

Spelet har hackat och resultaten har uteblivit för mesta mästarna. Ny tränare kanske kan göra skillnad. Vi tror åtminstone på en rejäl urladdning i första matchen efter landslagsuppehållet och vårt speltips blir över 4,5 mål i matchen. Hos BetHard ger det oss 2,15 gånger pengarna.